Detalii despre Concursul de Canto „Bursa Art Music”

Detalii despre Concursul de Canto "Bursa Art Music"

Pentru că am primit multe întrebări legate de cum ar trebui să fie câștigătorul acestui concurs, aș vrea să aflați prin acest mini-articol toate detaliile legate de acest aspect. Sigur că am creionat profilul câștigătorului ideal de la începutul acestui demers, însă suntem absolut convinși că planurile noastre vor fi date peste cap de concurenți!

Cei care doresc să participe trebuie să înțeleagă că vor intra într-un program de perfecționare vocală și scenică și că nu este obligatoriu să fie deținătorii unei voci „perfecte”, ci doar să creadă în talentul lor și să accepte că au lucruri multe de învățat despre o meserie frumoasă, dar uneori complicată și solicitantă.

Școala de Canto Art Music nu își propune să caute vedete și nici să formeze vedete, ci doar să pregătească voci in spatele cărora există caractere puternice, educate să facă față unei cariere muzicale de succes! Fie că vorbim de concursul Vocea României sau de Xfactor, fie că își doresc să se lanseze pe piață muzicală românească sau internațională, aici vor avea un mediu prielnic să se desăvârșească din punct de vedere artistic! În concluzie, noi nu căutam perfecțiunea, ci încercăm să descoperim, să educăm și să șlefuim talentul din spatele unei Voci!

Concurenții care au trimis deja formularul de înscriere complet, (cu foto și audio), dar și cei care se vor înscrie până pe dată de 21 Septembrie, vor fi trecuți într-o baza de date și apoi vor fi selectați pentru Audiția din data de 28 Septembrie. Concurenții care vor participa la Audiția finală vor fi anuntați telefonic pe data de 22 Septembrie pentru detaliile participării. Mulțumim tuturor celor care și-au făcut curaj și s-au înscris deja, dar și celor care urmează să o facă! Succes tuturor!

Articole pe categorii

Ultimele articole

Share: