Bursa anuală Art Music

Am gândit acest proiect, Bursa Anuală Art Music, pentru a veni în ajutorul tinerilor care își doresc o pregătire vocală temeinică, dar care nu își pot permite financiar acest lucru sau poate din alte motive nu au reușit să se înscrie la o școală de canto.

Și, pentru că am primit multe întrebări legate de cum ar trebui să fie câștigătorul acestui concurs anual, aș vrea să afli prin aceste rânduri toate detaliile. Sigur că am creionat profilul câștigătorului ideal de la începutul acestui demers, însă de fiecare dată concurenții ne iau prin surprindere cu originalitatea și talentul lor. Cei care doresc să participe la concurs trebuie să înțeleagă că vor intra într-un program de perfecționare vocală și scenică și că nu este obligatoriu să fie deținătorii unei voci „perfecte”, ci doar să creadă în talentul lor și să accepte că au multe lucruri de învățat despre o meserie frumoasă, dar uneori complicată și solicitantă.

Școala de Canto Art Music nu își propune să caute vedete și nici să formeze vedete, ci doar să pregătească voci în spatele cărora există caractere puternice, educate să facă față unei cariere muzicale de succes. Fie că vorbim de concursurile Vocea României sau Xfactor ori că își doresc să se lanseze pe piața muzicală românească sau internațională ori să fie admiși la Instituții de profil din Europa sau America, aici vor avea un mediu propice să se desăvârșească din punct de vedere vocal, muzical și artistic.

În concluzie, noi nu căutăm perfecțiunea, ci încercăm să descoperim, să educăm și să șlefuim talentul din spatele unei Voci.

Mădălina Cârcotă, Vocal Coach, fondator Școala de Canto Art Music

Cursuri Canto - cheia sol effects

Valoarea totală a bursei este de 4.000 €.

Pachetul de studiu va cuprinde 8 ore de canto/lună – programul „Vocal Coaching cu Mădălina Cârcotă sau Leyla Salman” și înregistrarea audio-video a unui cover în studioul Art Music.

Înscrie-te la preselecție
  Condiții de participare la concursul de canto:

  • Vârsta participanților trebuie să fie cuprinsă între 13-26 de ani
  • Participantul trebuie să nu fie elev al Școlii de canto Art Music la momentul înscrierii
  • Participantul trebuie să completeze formularul de înscriere alăturat, la care să atașeze o fotografie și o înregistrare audio recentă (neprofesională)
  • Participantul trebuie să pregătească pentru ziua audiției o listă de 3 piese din care juriul va alege una sau mai multe
  • Participanții minori vor veni în ziua audiției însoțiți de un părinte sau tutore
  • Nu există taxă de participare
  • Juriul va fi alcătuit din profesori ai Școlii de canto Art Music, compozitorul Eduard Cârcotă și un invitat surpriză!
  • În urma rezultatului comunicat la acest concurs de canto, nu se vor accepta contestații
  Pentru mine, studioul Art Music reprezintă o a doua casă. Aici am învățat ce înseamnă lucrul în echipă, loialitatea și pasiunea pentru muzică. Este o onoare să lucrez alături de oameni precum Eduard și Mădălina Cârcotă! Pe această cale, îi multumesc Mădălinei, alături de care îmi perfecționez tehnica vocală, pentru tot sprijinul și încrederea pe care mi-o acordă. Iar dacă aș avea de ales ca toată viața să scriu muzică alături de un singur compozitor, acela ar fi Eduard Cârcotă!

  Teodora Constantin