Povestea mea de Crăciun

Povestea mea de Crăciun

Pentru că sărbătoarea Crăciunului este dedicată familiei, vreau să vă povestesc și eu câte ceva despre familia mea. Familia Art Music, familia Școlii de Canto Art Music.

Dacă acum un an, când am început cursurile de canto, aveam 4 elevi, azi la ora bilanțului numărăm aproape 40 de elevi, 4 profesori de canto specializați sau în curs de specializare în canto pop, un profesor de actorie specializat în predarea cursurilor de actorie pentru artiștii cântăreți, dar și echipa noastră redutabilă care ne ajută în marketing-ul online, datorită căreia site-ul cursuri-canto.ro a ajuns pe poziția a doua în căutările Google.

Școala de Canto Art Music

Am gândit Școala de Canto Art Music ca un loc în care oricine își dorește să împărtășească cu noi dorința de a cânta, să fie liber să o facă, dar și un mediu de lucru profesionist în care să încercăm să acoperim toate nevoile unui cântăreț: tehnică vocală, respirație, dicție, mișcare scenică, actoria necesară creării unui act muzical complet, experiența de lucru într-un studio de înregistrări profesional, experiența înregistrării primului single etc. Aș vrea să subliniez că în școala noastră se studiază doar cursuri de perfecționare vocală, fie că vorbim de canto pop, canto clasic, dicție, sau oratorie.

Sunt elevi în diferite stadii ale studiului, dar și cu obiective diferite. Dacă unii învață la ora asta cum să emită corect în emisia belting, alții învață pentru prima oară cum să execute vibrato laringian. Unii își pregătesc repertoriul pentru concursul Vocea României, alții repertoriul pentru concertul caritabil Winter Ball de pe 14 Februarie de la hotel Radisson. Am o elevă/artistă care se află momentan în toate topurile din Europa și România, pe care o ajut să pregătească din punct de vedere vocal și stilistic următorul ei single, pe care-l va lansa în Februarie, sau elevi care vin să cânte doar de hobby fără un obiectiv precis. Pe toți ne leagă un singur lucru: pasiunea pentru muzică!

Pe 13 Decembrie ne-am adunat aproape toți la restaurantul Zao, unde am cântat colinde și nu numai, iar elevii au primit aplauze la scenă deschisă din partea părinților, prietenilor sau colegilor. A fost o seară deosebită pentru mine ca profesor, plină de emoții și lacrimi de bucurie.

Mulțumiri

Doresc să mulțumesc din suflet marii mele familii și să le fiu recunoscătoare, pentru că mă simt alături de toți cei din familia Art Music iubită și respectată ca profesor, iar asta mă obligă să fiu și mai atentă la nevoile lor și să caut pentru ei cele mai moderne și rapide tehnici de perfecționare vocală și artistică. Vă iubesc pe toți din suflet și vă mulțumesc: Eduard, Lala, Dan, Marta, Carmen, Adriana, Teddy, Stephanie, Oana, Flavia, Ane, Luca, Alexandru, Ioana, Endy, Ana, Bogdan, Miruna, Yanin, Alexia, Otilia, Andra, Cove, Denisa, Sabina, Edu, Ioana mică, Ioana mare, Cristina, Daira, Anca, Sara…

Abia aștept să intrăm în 2015 și să ne apucăm de treabă!

La mulți ani tuturor și să aveți parte de sărbători liniștite și fericite!

Pentru cei care cântă zilele astea colinde până de Crăciun, le doresc pauză vocală până la sfârșitul anului ca să avem cu ce lucra în 2015!

Povestea merge mai departe…

Articole pe categorii

Ultimele articole

Share: