Un an bun și nebun!

Un an bun si nebun!

Începeam anul 2016 într-o locație nouă, în Icoanei 65 A și pentru prima dată cele două componente erau împreună: Școala Art Music și Studioul Art Music. Un loc solar, cum spunea cineva, și cu o energie bună.

Filme de prezentare Școala de Canto

Am început anul în forță pentru că am lucrat intens la scenariile pentru cele două filme de prezentare ale Școlii de canto, care s-au filmat în Februarie. În primul film este prezentată Școala, cu sălile în care se fac lecțiile de canto și interpretare scenică, dar și studioul de înregistrare. Toate sălile sunt pline cu oameni! Și în film, dar și în realitate! În cel de-al doilea film este prezentată pe scurt cu ajutorul exemplificărilor, tehnica vocală care se predă în Școală, dar și dotările tehnice. Nu am făcut aceste filme pentru promovarea Școlii, ci pentru prezentarea ei exact așa cum este! Fără recuzita adusă, fără figurație aleasă dintr-un casting oarecare! Poate că am adăugat puțină pudră pe năsucurile minunaților mei elevi care au luat parte la filmări, pentru a da bine la cadru 😊.

Echipa Școlii, mărită cu noi profesori

Tot la începutul anului, echipa Școlii de canto Art Music s-a mărit și ni s-au alăturat profesorii Georgiana Mototolea și Neli Niculae. Era o dorință veche să le am alături pentru că știam că sunt oameni cu experiență și de o seriozitate exemplară! Nu m-am înșelat deloc, ba mai mult decât atât, am descoperit în ele niște femei integre, profesioniste până în măduva oaselor, cu o frumusețe interioară rară! Am creat o echipă puternică și pusă pe treabă, o echipă în care buna dispoziție era o parte componentă importantă! În aprilie am organizat o ședință foto profesională și iată că aveam tot conținutul necesar reconstrucției site-ului nou.

Site refăcut

La 1 Iunie www.cursuri-canto.ro era online, tot pe poziția întâi în Google, refăcut complet, cu texte, prezentări foto și video nou-nouțe! Tot în Iunie, pagina de Facebook a devenit activă, cu postări de două ori pe săptămână, care aveau un conținut de calitate și foarte atractiv. Articole despre tehnica vocală, videoclipuri cu studenții Școlii, prezentarea profesorilor, dar și a evenimentului important ce avea să urmeze în septembrie: Bursa Anuală Art Music, care este un proiect de suflet pe care l-am gândit și dezvoltat alături de Lala Crizbășianu, strategul proiectului Art Music.

Bursa Art Music

Deși în școală deja existau bursieri și mulți elevi merituoși, dar fără posibilități materiale care primeau cursuri de canto și interpretare scenică gratuite, mi-am dorit că din 2016 să creez un eveniment public din Bursa Art Music, pentru ca și alte voci din afara Școlii să aibă oportunitatea de a studia alături de noi. Oficial au câștigat două voci, Lisa Calotă și Adi Câmpurean. Neoficial… au câștigat mai multe și cei care citiți înțelegeți ce spun… Nu mă pot abține, iubesc vocile și punct. Pentru că toată muncă noastră a fost apreciată de voi cei care ne urmăriți activitatea, prin mii de like-uri, vizualizări, share-uri sau comentarii, bineînțeles că am fost luați cu asalt de evaluări, înscrieri și muuuulte ore de canto.

Echipa profesorilor s-a mărit din nou cu încă un profesor, pe numele ei Tatiana Caisân și Ioana Vasile, ultima dintre ele înlocuind-o pe Adriana Drăguț, profa de actorie alături de care am crescut timp de aproape trei ani artiști cum ar fi Ioana Hrișcă (Vocea României), TeddyK, Alexandra Tănăsoiu și Endy Glikman (Xfactor). Știm că Adriana este cu sufletul alături de noi și îi doresc din tot sufletul succes în noul ei proiect născut din colaborarea cu Art Music: Acting Dream Academy.

Final de an cu sărbătoare

A urmat luna Decembrie, în care am organizat cele două Concerte de Crăciun: pe 14 a fost ziua celor până în 15 ani, iar pe 19 Decembrie Concertul celor mari! Evenimentele au fost găzduite de teatrul Cafe Godot, un spațiu intim în care părinții, elevii și invitații s-au simțit minunat și care au simțit că participă la un spectacol adevărat, cu sala plină până la refuz! Am făcut poze, am aplaudat frenetic și ne-am bucurat și noi profesorii alături de studenții noștri formidabili că avem o echipă mare și valoroasă. 2016? Un an… wow!

Bilanț și planuri pentru noul an

Bilanțul unui an bun și… nebun: 8 profesori, aproximativ 120 de cursanți, 5 săli de studiu echipate complet, premii și rezultate excepționale la concursuri de interpretare, bursieri… mulți, un site care nu s-a clintit de pe poziția întâi și restul le mai aflați și singuri! Planuri pentru 2017? Avem… multe, dar nu vi le spun! Să se întâmple și le veți afla! La mulți ani, dragii mei! Să fiți buni!

Articole pe categorii

Ultimele articole

Share: